Kikkel találkozol, ha bejössz hozzánk?

ALMA

Ügyvezetőként koordinálom a cég és az üzlet mindennapjait. Jelenleg babázom otthon.

CINTIA

Én tartom a kapcsolatot a műhellyel, az ötvösökkel, üzletvezetőként figyelek rá, hogy gyűrűd időben elkészüljön és szívesen segítek a választásban is.

MÁRK

Személyes értékesítődként segítek gyűrűt választani, ha beszámíttatnál tört aranyat vagy ékszert, én fogom bevizsgálni.

RÉKA

Személyes értékesítődként végigvezetlek a választástól a gyűrű átadásáig tartó folyamaton.

SISSY

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani.

NOÉMI

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani.

OLGA

Ha egyedi ékszert szeretnél, én fogom megtervezni 3D-ben. Többször is fogunk egyeztetni, mire elkészül álmaid gyűrűje.

Néhány gondolat rólunk

Egy átlagos ékszerbolt nem természetes közege az átlagembernek. Túl higiénikus, nem túl barátságos, bent egy eladó, elegáns, távolságtartó öltözetben, fehér kesztyűben, „csak én nyúlhatok hozzá, Te csak akkor, ha megvetted”.

Be merjek menni, vagy inkább mégse? (néha muszáj pl. karikagyűrű, eljegyzési gyűrű) Ki fognak-e nézni, vagy nem? Találok–e olyat, ami tetszik? Ha nem, akkor tudnak (akarnak) segíteni, vagy fölöslegesen bumliztam el.

Biztosan a legdrágább ékszerre akarnak majd rábeszélni, nem törődnek azzal, hogy én mit szeretnék, és ha kimentem az ajtón, még jól ki is beszélnek. Sorolhatnám még sokáig, hogy milyen előítéletekkel és/vagy rossz tapasztalatokkal szoktak hozzánk bejönni.

Ez az érzésük kb. fél percig tart, mert nálunk nem így van! Mi érted vagyunk és nem fordítva. Ha hozzánk betérsz, tapasztalni fogod, hogy barátságosak vagyunk és segítőkészek.

Ugyanúgy fogunk segíteni, ha ötvenezerért keresel gyűrűt, vagy ötmillióért. Megsúgom, nálunk az előbbi sűrűbben előfordul. Specialitásunk a gyémántgyűrű 100-200.000Ft között, és a saját kézi készítésű karikagyűrűink. Ékszereinket hagyományos, kézműves, manufakturális módszerekkel készítjük el neked.

– Hűha, és a belvárosban vannak, biztosan drágák – gondolhatod most. Nem. Nyilván nem olcsón, mert arannyal és drágakövekkel dolgozunk, de megfizethető, normál árakat talász nálunk.

Ékszerpalota elérhetőségek:

Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 43. – Liszt Ferenc tér és Nagymező u. között

🛈 Nyitvatartás: H-P 11.00-19.00, Szo 10.00-14.00

Üzlet telefon: 06 1 249 5266

Mobil: 06 70 417 0900

@ E-mai: info(kukac)ekszerpalota.hu

TIPP: Parkolj ingyen egy közeli parkolóházban!
Lemértük, négy perc séta. A parkolóház címe: VI. kerület Akácfa utca 60. http://www.a60.hu/ Automata parkolóház.

Az autódat hagyd ott nyugodtan, mutasd meg nekünk a parkolójegyet, és mi a nálunk töltött idő erejéig fizetjük a parkolásod.

Foglalj időpontot!

Az időpontfoglalás nem kötelező, de javasoljuk a jelenlegi helyzetben. Újdonságként bevezettük a reggeli időpontokat, bővebb információért kattints a linkre.

Foglalj időpontot!

Várjuk üzeneted!

Professzionális, személyre szabott és kedves kiszolgálással, szeretettel várunk Benneteket!
  • Tört aranyat beszámítunk!

Kollégáink a beérkezett üzeneteket a lehető leghamarabb, de legkésőbb 24 órán belül feldolgozzák, válaszolnak, vagy felveszik veled a kapcsolatott a megadott elérhetőségeid egyikén. A megadott személyes adatokat az adatkezelési szabályzatunkban foglaltaknak megfelelően bizalmasan kezeljük.