Leírás

Leírás

Az ár tartalmazza

  1. Egy pár karikagyűrűt átlagos (52/62) méretben, 14K aranyból, kivétel a Band Ring gyűrűk, ott egy darabra vonatkozik az ár.
    Mivel a termékeink egyediek, a feltüntetett grammsúly változhat minimálisan lefelé és felfelé is, amiatt az árban minimális eltérés lehetséges! Ezt, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzon, már csak törtarany (kb fele) árban számoljuk.
  2. Divatos gyűrűtartó dobozt
  3. Certificate -et, azaz minőségi tanúsítványt, ami garancialevél is egyben.
  4. Örökös ingyen tisztítást-polírozást. Hozzánk bármikor behozhatjátok a nálunk vásárolt gyűrűket, ingyen, azonnal megtisztítjuk, megpolírozzuk. A különleges felületkezeléseket, mint pl. a mattítás, vésés, stb. szintén rövid határidővel, a lehető legjobb áron megcsináljuk nektek.
  5. És nem utolsósorban kedves, szakszerű kiszolgálást.  A gyűrűk megrendelésekor akár a gyűrűket készítő ötvössel is tudtok konzultálni.

Méretek, próba

A tökéletesen pontos méretek kedvéért mindent elkövetünk.  Az egyedileg készített karikagyűrűket a készítés során felpróbálhatjátok, hogy ha valami nem stimmel, ne a kész gyűrűket kelljen átalakítani. Az azonnali, raktáros gyűrűinket pedig amíg nem hordtátok őket, cserélni is tudjuk, akár méret, vagy fazon miatt is.

Elkészítési idő

Raktáron lévő gyűrűk átlagos méretben (52/62) 4-5 nap,
egyedileg készített karikagyűrűknél az elkészítési idő 3-7 hét a fazontól, egyedi kívánságoktól függően. 

Mivel a készlet gyorsan változik, érdemes a honlapon kiválasztott karikagyűrű elérhetőségét
telefonon is megkérdezni. 

Jó tanács 

A karikagyűrű nemcsak egy esküvő kellék, hiszen egész életetekben elkísér majd Benneteket, ezért érdemes időben és körültekintéssel kiválasztani a megfelelő darabot. Forduljatok hozzánk bizalommal, mindenben igyekszünk segítségetekre lenni,  akár személyesen, akár telefonon is szívesen adunk tájékoztatást! Üzlet telefon: 06-1-249-5266, Mobil: 06-70-417-0900.