Leírás

Leírás

Az ár tartalmazza

  1. Egy pár karikagyűrűt átlagos (52/62) méretben, 14K aranyból. Az átlagnál sokkal kisebb vagy sokkal nagyobb méretek esetén az árban minimális eltérés lehetséges, lefelé, vagy fölfelé egyaránt. Ezt, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzon, már csak törtarany (kb fele) árban számoljuk.
  2. Divatos gyűrűtartó dobozt
  3. Certificate -et, azaz minőségi tanúsítványt, ami garancialevél is egyben.
  4. Örökös ingyen tisztítást-polírozást. Hozzánk bármikor behozhatjátok a nálunk vásárolt gyűrűket, ingyen, azonnal megtisztítjuk, megpolírozzuk. A különleges felületkezeléseket, mint pl. a mattítás, vésés, stb. szintén rövid határidővel, a lehető legjobb áron megcsináljuk nektek.
  5. És nem utolsó sorban kedves, szakszerű kiszolgálást.  A gyűrűk megrendelésekor akár a gyűrűket készítő ötvössel is tudtok konzultálni.

Méretek, próba

A tökéletesen pontos méretek kedvéért mindent elkövetünk.  Az egyedileg készített karikagyűrűket a készítés során felpróbálhatjátok, hogy ha valami nem stimmel, ne a kész gyűrűket kelljen átalakítani. Az azonnali, raktáros gyűrűinket pedig amíg nem hordtátok őket, cserélni is tudjuk, akár méret, vagy fazon miatt is.

Elkészítési idő

Raktáron lévő gyűrűk átlagos méretben (52/62) 4-5 nap,
egyedileg készített karikagyűrűknél az elkészítési idő 3-7 hét a fazontól, egyedi kívánságoktól függően. 

Mivel a készlet gyorsan változik, érdemes a honlapon kiválasztott karikagyűrű elérhetőségét
telefonon is megkérdezni. 

Jó tanács 

A karikagyűrű nemcsak egy esküvő kellék, hiszen egész életetekben elkísér majd Benneteket, ezért érdemes időben és körültekintéssel kiválasztani a megfelelő darabot. Forduljatok hozzánk bizalommal, mindenben igyekszünk segítségetekre lenni,  akár személyesen, akár telefonon is szívesen adunk tájékoztatást! Üzlet telefon: 06-1-249-5266, Mobil: 06-70-417-0900.