Leírás

  1. A képen látható gyűrűt a leírásban található adatokkal, cirkóniával vagy gyémánttal a megadottak szerint.
    Arany ékszereink 14K aranyból készülnek (ha csak ezt külön nem jelezzük). A termékeink egyedileg készülnek, a honlapon feltüntetett grammsúly tájékoztató jellegű, a végleges ékszer mérettől függően minimálisan eltérhet lefelé és felfelé egyaránt.
  2. Ingyen méretre állítást! Az eljegyzési gyűrű általában meglepetésre készül, a méretet általában nem tudjuk előre. A nálunk vásárolt gyűrűket, utólag egyszer térítésmentesen (ingyen) méretre állítjuk.
  3. Divatos gyűrűtartó dobozt.  Az elkészült ékszert egy elegáns gyűrűtartó dobozban adjuk át nektek.
  4. Certificatet, azaz minőségi tanúsítványt, ami garanciajegy is egyben.
  5. Örökös ingyen tisztítást – polírozást. Hozzánk bármikor behozhatod a nálunk vásárolt eljegyzési gyűrűdet, mi azonnal, ingyen megtisztítjuk és polírozzuk neked! A különleges felületkezeléseket, mint vésés, ródium, szintén rövid határidővel, a lehető legjobb áron megcsináljuk.
  6. Örökös nagyobbra cserélési garanciát. Vállaljuk, hogy a nálunk vásárolt gyűrűt bármikor visszahozhatod hozzánk, és ha másik ékszert vásárolsz tőlünk, az eredeti gyűrűdet teljes áron beszámítjuk neked.
  7. És nem utolsósorban kedves, szakszerű kiszolgálást. Értékesítőink azon dolgoznak, hogy a rendelés felvételétől az átadásig mindennel elégedett legyél. Gyűrűinken bármit meg tudunk változtatni, vagy teljesen egyedi igényt is ki tudunk elégíteni. Rendeléskor, vagy a készítés folyamán akár többször is a gyűrűt készítő ötvössel is tudsz konzultálni.