Leírás

1, A képen látható gyűrűt a leírásban található adatokkal, cirkóniával vagy gyémánttal a megadottak szerint.
Az ékszer tömege tájékoztató jellegű, mérettől függően minimálisan eltérhet a megadottól! Arany ékszereink 14K aranyból készülnek (ha csak ezt külön nem jelezzük).

2, Ingyen méretre állítást! Az eljegyzési gyűrű általában meglepetésre készül, a méretet általában nem tudjuk előre. Mi ezt találgatások helyett úgy oldjuk meg, hogy a nálunk vásárolt gyűrűket, utólag, egyszer térítésmentesen (ingyen) méretre állítjuk.

3, Divatos gyűrűtartó dobozt

4, Certificatet, azaz minőségi tanúsítványt, ami garanciajegy is egyben

5, Örökös ingyen tisztítást – polírozást. Hozzánk bármikor behozhatod a nálunk vásárolt eljegyzési gyűrűdet, mi azonnal, ingyen megtisztítjuk és polírozzuk neked! A különleges felületkezeléseket, mint vésés, ródium, szintén rövid határidővel, a lehető legjobb áron megcsináljuk neked.

6, Örökös nagyobbra cserélési garanciát. Mi vállaljuk, hogy a nálunk vásárolt gyűrűt bármikor visszahozhatod hozzánk, és ha másik ékszert vásárolsz tőlünk, az eredeti gyűrűdet teljes áron beszámítjuk neked. 

7, És nem utolsó sorban kedves, szakszerű kiszolgálást! Gyűrűinken bármit meg tudunk változtatni, vagy teljesen egyedi igényt is ki tudunk elégíteni. Rendeléskor, vagy a készítés folyamán, akár többször is, a gyűrűt készítő ötvössel is tudsz konzultálni.