Kedves Érdeklődőink!


A Koronavírus járvány miatt új szolgáltatásokat vezettünk be.

1.) A kijárási tilalom miatt 2020. március 28-tól üzletünk bizonytalan időre bezár, a személyes átvétel megszűnik.

2.) Műhelyünk továbbra is működik, rendelést online vagy telefonon veszünk fel. Bátran rendeljetek, hívjatok bennünket.

3.) Mától fizethettek bankkártyával is a webshopban (Paylike)

4.) Vásárlási kupon 100 000,-Ft értékben, most csak 85.000,-Ft

Olvasd el a Gyakran ismételt kérdéseket ->

Az online rendelés menete:

1. Bankkártyás fizetés: MasterCard, Visa, Maestro, vagy Visa Electron kártyákkal biztonságosan fizethetsz. A tranzakciókat a dániai székhelyű PayLike hajtja végre.

2. Válaszhatod az utánvétes fizetést is. Ha karikagyűrűt vagy eljegyzési gyűrűt rendelsz, ebben az esetben 60% előleg megfizetését kérjük, a fennmaradó összeget fizetheted a futárnak.

A megrendelés beérkezéséről egy e-mailt fogsz kapni. A véglegesítéshez Kollégánk telefonon felveszi veled a kapcsolatot 06 (70) 417-0900, megbeszélitek a méretet, ilyenkor küldi el bankszámlaszámot is (ha szükséges az előlegfizetés). Ha a termék raktáron van, pár napon belül, ha készíteni kell, akkor a kollégánk által visszaigazolt határidővel a GLS futárszolgálat segítségével elküldjük a rendelésed.

Ha bizonytalan vagy, esetleg kérdésed van a megrendeléssel vagy egy ékszerrel kapcsolatban, munkatársaink készséggel segítenek, bátran fordulj hozzájuk akár facebook oldalunkon messengeren, akár telefonon 06 1 249 5266, 06 70 417 0900, vagy e-mailben: info(kukac)ekszerpalota.hu.

A webes megrendelés igazából egy egyszerű folyamat és ki sem kell mozdulnod otthonról!

1.) Ha gyűrűt vásárolnál, ahhoz ismerned kell a gyűrűméretet. Természetesen ezt a legtöbben nem tudjuk fejből, le kell mérni. De hogyan?

– szerencsés esetben van egy meglévő gyűrűd, ami méretben pont jó. Megfogod és egy vonalzóval megméred a belső átmérőjét. (ezt a számot küldöd el nekünk a rendelés során)

– másik opció, ha nincs mintagyűrűd otthon, akkor egy vékony kb. 5mm-es papírszalagot vágj ki, tekerd körbe az ujjadon (amelyiken viselni fogod a gyűrűt), jelöld be, majd vonalzóval mérd le a kapott hosszt. (ezt a számot küldd el a megrendelés során)

– vagy rendeld meg DÍJMENTESEN a Multisizer gyűrűmérő eszközt oldalunkról, mellyel szintén könnyű a méretvétel. Ezen az alábbi videón megnézhedet a technikát.

Bizonyos hibaszázalék lehetséges a mérések során, de akár a személyesen rendelt gyűrűnél, úgy az internetes vásárlásnál is az utólagos méretre igazítás díjmentes!

Megtetszett egy ékszer a weboldalon?

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon 06 1 249 5266, 06 70 417 0900 vagy messengeren, értékesítőink szívesen megmutatják Neked videón.

Minden megrendelést
díjmentesen szállítunk!

2020. március 18-tól visszavonásig minden rendelést (személyes vagy online leadott) ingyenesen szállítunk ki a GLS segítségével.