Mutasd az összes gyűrűt!

Az Ékszerpalotánál azért dolgozunk,

hogy karikagyűrűtök olyan legyen, mint amilyennek megálmodtátok! Üzletünkben az Andrássy út 43-ban többszáz minta gyűrűt nézhettek meg és próbálhattok fel. Egyedi elképzelésetek van? Szorít az idő? Mindenre van megoldásunk! Győződjetek meg róla – szeretettel várunk Benneteket! Tovább az időpontfoglaláshoz ->

A gyönyörű termékek és kellemes környezet mellé, kedvesség, türelem és hihetetlen profizmus társul. Szívből köszönjük Ékszerpalota!

Gné B. Szilvia

Igazán gyönyörű munkát végeznek, teljes mértékben elégedettek vagyunk a párommal. A kiszolgálás ügyfélközpontú, nagyon kedvesek voltak az első megkereséstől a gyűrűk átadásáig. Ha újra kéne kezdeni, most is az Ékszerpalotát választanánk. 🙂

B. Sz. Andrea

Nagyon, de tényleg nagyon kedves kiszolgálás…úgy állnak a vásárlóhoz mintha az első lenne, akinek készítették a gyűrűt. Nagyon udvariasak, segítőkészek az eladók. És nem mellesleg a gyűrű is gyönyörű lett! 

W. Viktória

Népszerű karikagyűrűink

Tapasztalataink szerint ezeket a modelleket szívesen választjátok – a legtöbb típust kérhetitek más színben is!

Mutasd az összes gyűrűt!

Miért az Ékszerpalota?

 • Elsősorban a választék. Az Ékszerpalotánál többszáz (4-5száz) mintát nézhettek meg és próbálhattok fel.

 • Döntés könnyebbsége. A sokféle stílusú, szélességű, színű gyűrűmintákból hamarabb találjátok meg azt, ami mindkettőtöknek tetszik, akár úgy is, hogy a gyűrűk különböznek egymástól. Manapság divat a mix and match, nem kötelező egyforma gyűrűpárt választani, a női lehet köves, a férfi lehet például fekete kolorit betéttel, csak a képzelet szabhat határt és a felek saját egyéniségüknek, életvitelüknek megfelelő gyűrűt viselhetnek.

 • Saját értékesítő. Professzionális tudással rendelkezik, aki már több(száz) párnak segített megtalálni a tökéletes gyűrűt. Tapasztalatával a teljesen tanácstalan párokat is könnyedén végigvezeti a választás folyamatán. Vele tartjátok a kapcsolatot az első látogatástól a méretpróbán át, és majd a gyűrűt is ő adja át nektek.

 • Testreszabás lehetősége. A legtöbb modellt tudjuk alakítani (a módosítástól függően akár felár nélkül is) a saját igényeitek szerint (vékonyabb, vastagabb, kisebb kő, nagyobb kő stb.)

 • Egyedi igények megvalósítása. Ha a testreszabás nem elegendő, mert saját elképzeléssel érkeztek, műhelyünk az egyedi gyűrűket is el tudja készíteni. Egyik kollégánk 3D-s ékszertervezéssel foglalkozik, a megrendelés során beszélhettek is vele és közösen megalkotjátok a tökéletes gyűrűpárt. Ilyenkor a terveket formába is öntjük – 3D-s nyomtatóval kinyomtatjuk mielőtt a műhelybe kerül így ha szükséges a gyártás előtt a követ is bele lehet próbálni.

Foglalj időpontot!

2020-as kollekció,

melyben csodaszép és különleges karikagyűrűket és eljegyzési gyűrűket válogattunk össze. Mint majdnem az összes gyűrűnknél, itt is variálhatók a színek és a drágakövek is.

Band Ring kollekció,

más néven körbeköves fazonok, amely egy nagyon közkedvelt kategória. Ezek általában vékonyabb gyűrűk egy sorban foglalt kövekkel, akár teljesen körben a gyűrű kerületén, vagy csak egy részén. A Band Ring népszerű választás eljegyzési gyűrűként, vagy kiegészítőként amellé, de sok hölgy választ magának Band Ring karikagyűrű.

Mutasd az összes gyűrűt!

Karikagyűrű választékunk

Mutasd az összes gyűrűt!
 • Kapás Boglárka Ékszerpalota menyasszony lett

  Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes, világbajnok és hatszoros Európa-bajnok, rövid pályás Európa-bajnok, kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszónő - Bogi, nem régóta vagy menyasszony, milyen érzés

 • Ingyenes gyűrűmérő

  Ha gyűrűt vásárolnál, ahhoz ismerned kell a gyűrűméretet. Természetesen ezt a legtöbben nem tudjuk fejből, le kell mérni. De hogyan? Számos módszer létezik erre - meglévő gyűrűnek megméred a belső átmérőjét, vagy

 • Méretezés

  A méretezésről   A közelmúlt tapasztalatai alapján gondoltam, öntök egy kis tiszta vizet a pohárba a gyűrűk méretezése kapcsán. Először is leszögezném, szinte minden gyűrű méretezhető, akkor is, ha sok helyen mást mondanak.