Ha gyűrűt vásárolnál, ahhoz ismerned kell a gyűrűméretet. Természetesen ezt a legtöbben nem tudjuk fejből, le kell mérni. De hogyan?
Számos módszer létezik erre – meglévő gyűrűnek megméred a belső átmérőjét, vagy körbetekered az ujjad egy szalaggal, de a helyszíni méretvétel után a legbiztosabb, ha gyűrűmérőt használsz.

Most díjmentesen biztosítjuk hozzá a Multisizer gyűrűmérő eszközt, ráadásul minden gyűrűmérő rendelőnek meglepetés ajándékot adunk, melyet karikagyűrű vásárláshoz használhat fel.

Egy címre egy darab multisizert küldünk és hetente egyszer postázunk. A jelen akció visszavonásig érvényes. A meglepetés ajándék más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható és kizárólag karikagyűrű vásárláshoz használható fel.

Bizonyos hibaszázalék előfordulhat a mérés során, de nálunk a eljegyzési- és karikagyűrűnél is a méretre igazítás díjmentes.

MEGRENDELÉS

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével megrendelek 1 db Multisizer gyűrűmérőt, az alábbi szállítási címre. A termék és a szállítási díj is ingyenes. Kérjük valós adatokat adj meg!