Nem kötelező időpontot foglalni – viszont érdemes…

Az alábbi űrlapon keresztül hétköznap 11-15.30 óra között két értékesítő kollégánkhoz tudtok időpontot foglalni karikagyűrű vagy eljegyzési gyűrű választásra. Ilyenkor egy tanácsadó csak veletek foglalkozik, segít választani (közben megkínál kávéval, üdítővel, csokival:) – és addig kérdezget, amíg nem találtok olyan fazont, ami tetszik. Értékesítőink többszáz párnak segítettek már megtalálni a tökéletes gyűrűt, bármelyik kollégánkra nyugodt szívvel bízhatjátok rá magatokat.

Hétköznap 16.15-19 közötti időszakban, valamint hétvégén szombaton 10-14 óra között időpontot nem tudunk adni, bármikor jöhettek, amikor ráértek. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy ezekben az időintervallumokban kicsit nagyobb lehet a zsúfoltság és előfordulhat, hogy esetleg várnotok kell néhány percet. Bármikor is jöttök, a figyelmünk, a szakértelmünk, illetve a kávé-csoki-üdítő természetesen a Tiétek 🙂

Jelöld be az űrlapon a megfelelő időpontot, válaszd ki a szolgáltatást, majd küldd el elérhetőségeiddel. Ezt követően visszaigazoljuk az időpontot, melyről e-mailben kapsz értesítést.

Szeretettel várunk!

Kérünk benneteket, hogy minimum 24 órával a tervezett időpont előtt foglaljatok, hogy vissza tudjuk igazolni! Ha ez nem lehetséges, akkor telefonon érdeklődjetek szabad időpont miatt:


☏ Üzlet telefon: 06 1 249 5266 ✆ Mobil: 06 70 417 0900