A webes megrendelés igazából egy egyszerű folyamat és ki sem kell mozdulnod otthonról!

1.) Ha gyűrűt vásárolnál, ahhoz ismerned kell a gyűrűméretet. Természetesen ezt a legtöbben nem tudjuk fejből, le kell mérni. De hogyan?

– szerencsés esetben van egy meglévő gyűrűd, ami méretben pont jó. Megfogod és egy vonalzóval megméred a belső átmérőjét. (ezt a számot küldöd el nekünk a rendelés során)

– másik opció, ha nincs mintagyűrűd otthon, akkor egy vékony kb. 5mm-es papírszalagot vágj ki, tekerd körbe az ujjadon (amelyiken viselni fogod a gyűrűt), jelöld be, majd vonalzóval mérd le a kapott hosszt. (ezt a számot küldd el a megrendelés során)

– vagy rendeld meg a Multisizer gyűrűmérő eszközt oldalunkról, mellyel szintén könnyű a méretvétel. Ezen az alábbi videón megnézhedet a technikát.

Bizonyos hibaszázalék lehetséges a mérések során, de akár a személyesen rendelt gyűrűnél, úgy az internetes vásárlásnál is az utólagos méretre igazítás díjmentes!

Megtetszett egy ékszer a weboldalon?

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon 06 1 249 5266, 06 70 417 0900 vagy messengeren, értékesítőink szívesen megmutatják Neked videón.