AZ ÍGÉRET

Az ígéret értékes kincs, és hatalommal bír. Időtálló és erős köteléket teremt.
Minden Forevermark gyémánt szívébe rejtve megtalálja az Önnek tett ígéretünket arra, hogy minden gyémántunk gyönyörű, ritka, és felelős forrásból származik.
Olyan gyémánt, melyet büszkeség ajándékozni, birtokolni és viselni örökké.

Minden Forevermark gyémánt szívébe rejtve megtalálja az Önnek tett ígéretünket arra, hogy minden gyémántunk gyönyörű, ritka, és felelős forrásból származik. Olyan gyémánt, melyet büszkeség ajándékozni, birtokolni és viselni örökké.

KIVÁLASZTÁS ÉS SZAKÉRTELEM

A kézzel válogatott gyémántok közül csak a kivételes szépségűek, a világ összes gyémántjának alig 1 százaléka válik méltóvá a Forevermark névre. A gyémántokat hosszú útjuk minden állomásán szigorú ellenőrzésnek vetik alá, és kizárólag a legszebb gyémántok kapják meg a Forevermark jelölést.

 

GARANCIA

Mindegyik felelős forrásból származik, precízen metszett, csiszolt és szakszerűen minősített. Minden Forevermark gyémánt egy ígéretet hordoz magában a gyémánt szépségére, ritkaságára és megbízható forrására vonatkozóan. E három alappillér alkotja a Forevermark ígéretét, amelyet a gyémánt szívébe rejtett, szabad szemmel nem látható felirat szimbolizál, amely a Forevermark jelből és egy egyedi vásárlói számból áll. Goes Here