Eljegyzési gyűrű fazonok

A tipikus eljegyzési gyűrű egy egyszerű, elegáns gyűrű, amelybe drágakövet foglalnak. A követ tarthatják karmok, vagy egy kis tok, de ezen kívül léteznek még különleges foglalási technikák is. Eljegyzési gyűrű fazonok lehetnek a következők, a teljesség igénye nélkül.

Egyköves szoliter gyűrűk

Egyszerű, elegáns, a hangsúly az egy központi drágakövön van, amely az egészen apró, visszafogott gyémántoktól, a hangsúlyosabbakig bármilyen formát ölthet.

mutasd a gyűrűket

Több köves gyűrűk

Sok olyan eljegyzési gyűrű fazon létezik, amelybe több drágakő is bele van foglalva, gyakoriak a három – öt köves ékszerek. Sokszor a középső kő nagyobb, a szélsők pedig kisebbek, de lehet mindegyik egyforma méretű is. Ebben a kategóriában is léteznek klasszikus, visszafogottabb darabok, de egyedi, modern gyűrűk is.

mutasd a gyűrűket

Egy nagyobb, és sok kisebb kővel díszített gyűrűk

Az ilyen fazonok igen látványos ékszerek, melyben a középen lévő, általában nagyobb drágakövet sok kicsi veszi körül. Nagyon jól mutat, ha a középső drágakő színes, például „Fancy” gyémánt, vagy színes drágakő: zafír, rubin, smaragd. Ebben a kategóriában is léteznek visszafogottabb, és extrémebb fazonok is.

mutasd a gyűrűket

Band Ring gyűrűk

A Band Ring, más néven körbeköves fazon egy nagyon közkedvelt kategória. Ezek általában vékonyabb gyűrűk egy sorban foglalt kövekkel, akár teljesen körben a gyűrű teljes kerületén, vagy csak egy részén. A kis kövek foglalása is lehet különféle. Népszerű választás eljegyzési gyűrűként, kiegészítőként amellé, illetve sok hölgy választ magának Band Ring karikagyűrűt is.

mutasd a gyűrűket

Te megálmodod, mi elkészítjük!

– Egyedi ékszerek tervezése az Ékszerpalotában

Profi ékszertervező szoftverek, 3D-s nyomtatási technika és ékszerészeink segítségével bármilyen egyedi ékszert el tudunk készíteni, akár hozott rajz, elképzelés alapján. Üzletünkben személyesen egyeztethetsz ékszertervezőnkkel.