MINDEN ALKALOMRA

Ahogy közeledik az a bizonyos ünnep és az ékszer mint ideális ajándéklehetőség megjelenik, teljesen természetes, hogy elbizonytalanodhatsz. Sikerül-e megfelelőt választani? Nem olcsó, mi van ha nem fog tetszeni neki? Még csak néhány hónapja randizok, nem lesz az ékszer túl “előremutató”? Szülinapra vehetek vajon gyűrűt, ami nem AZ a gyűrű? Nem klisé ékszert adni? Az utóbbi kérdésre máris mondhatjuk, hogy épp ellenkezőleg, hiszen senki sem hallott még arról, hogy egy hölgy megsértődött volna a történelem során, amikor ékszert kapott ajándékba.

Alkalmakra, de különösen évfordulókra, születésnapokra, karácsonyra az ékszer az egyik legszemélyesebb ajándék, melynek kivétel nélkül minden hölgy örül.

Nálunk a választás is élmény!

Az Andrássy úti üzletünkben családias hangulattal, professzionális személyes tanácsadással várunk, ahol saját kapcsolattartód kísér végig a megrendelés egész folyamatán. Széles kínálatunkban biztosan megtalálod a megfelelő ékszert, különböző kollekciókból választhatsz a nagy napra, ezüst, arany, platina, drágaköves, gyémánt ékszereket. Arra is lehetőséged van, hogy a választott darabot teljesen egyedivé tedd, ebben ékszertervezőnk lesz a segítségedre.

Garantáljuk Szeretteid örömét!

Ha véletlenül mégsem sikerült maradéktalanul eltalálni az ízlését, hozd vissza és kicseréljük vagy ha szükséges, átméretezzük (gyűrűt).

KIEMELT AJÁNLAT

Diana kollekció
zafír és gyémánt fülbevaló, gyűrű és nyaklánc
Szettben és külön-külön is megvásárolható.

Gyémántgyűrűk
Új típusok, limitált készlettel.
Fehér – sárga és rose arany kivitelben is.

Top selling termékek
Aryon ezüst fülbevalók;
Chokas aranyozott fülbevaló, Brace ezüst karkötő

ARYON ÉKSZER KOLLEKCIÓ

Természet ihlette csodaszép ezüst ékszerek, minden darabja egyedileg, kézzel készült, drágakövekkel foglalva. Pillangók, virágok, szitakötők gyöngyök és csillogó kövek – egyedülállóan sokszínű, bohém és nőies ékszerek.

A kollekció márkanagykövete 2019-től egy éven át Tóth Vera énekesnő, aki a hétköznapokban és fellépéseken is szívesen viseli az Aryon ékszereket.

  • Bátran válaszd kortól függetlenül ajándékba, bárkit lenyűgöznek. Romantikus Hölgyek előnyben!

FINOM ARANY ÉKSZEREK

Nagy szortiment, melyben a tapasztalataink alapján legkelendőbb, legtöbbet vásárolt ékszerek, valamint az egészen különleges, egyedi drágaköves, gyémánt ékszerek is helyet kaptak. Óriási választékkal várunk!

 

  • Egy különleges jelentéssel bíró gyémánt, zafír, smaragd vagy más drágakő a tökéletes ajándékot még tökéletesebbé teheti.

FOREVERMARK

Hivatalos magyarországi forgalmazóként nálunk megtalálod a Forevermark gyémánt kollekciót, amelynek minden egyes darabja egyedi számmal ellátott és csodálatos ékszerekbe van foglalva. Tekintsd meg a kínálatot, és találd meg az igazit!

CHOKAS ÉKSZER KOLLEKCIÓ

Új kollekció az Ékszerpalotánál. Letisztult, aranyozott és ezüst fülbevalók, nyakláncok – szettben van külön-külön is megvásárolhatók. Különlegességük a kicsit strukturált felület és az egyszerű, de mutatós formák.

 

  • Jolly-joker ékszer, hétköznapi és alkalmakkor is viselhető

  • Bármilyen stílushoz tökéletesen illik

  • Zimány Linda választása.

  • Minimál stílust kedvelő Hölgyeknek válaszd bátran