Egyedi ékszer tervezés az Ékszerpalotában

Profi ékszertervező szoftverek, 3D-s nyomtatási technika és ékszerészeink segítségével bármilyen egyedi ékszert el tudunk készíteni, akár hozott rajz, elképzelés alapján. Üzletünkben személyesen egyeztethetsz tervezőnkkel. Nemcsak magánszemélyeknek, cégeknek is készítettünk már perszonalizált pecsétgyűrűt, mandzsettagombot.

Hogyan készíttethetsz egyedi ékszert nálunk?

Milyen ékszert terveztethetek nálatok?

Egyedi elképzelésed megvalósításának szinte csak a képzelet szab határt. 3D-s ékszertervezéssel, 3D nyomtatási technológiával műhelyünk szinte bármilyen ékszert elkészít, akár hozott kép, vagy saját rajz alapján. Nálunk az ötvössel és a tervezővel is személyesen konzultálhatsz, és együtt alakíthatjátok ki a végleges tervet, hogy a kész ékszer biztosan jól mutasson élőben is. Egyedi eljegyzési- vagy karikagyűrűtől kezdve, a legkülönlegesebb formájú medálokon, kitűzőkön át, egészen a mandzsettagombig bármilyen ékszer, kiegészítő készíttetésére lehetőséged van nálunk, akár magadnak, akár másnak szánt ajándékként.

Ízelítő az általunk tervezett és elkészített ékszerekből:

Ékszerpalota elérhetőségek:

Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 43. – Liszt Ferenc tér és Nagymező u. között

🛈 Nyitvatartás: H-P 11.00-19.00, Szo 10.00-14.00

Üzlet telefon: 06 1 249 5266

Mobil: 06 70 417 0900

@ E-mai: info(kukac)ekszerpalota.hu

TIPP: Parkolj ingyen egy közeli parkolóházban!
Lemértük, négy perc séta. A parkolóház címe: VI. kerület Akácfa utca 60. http://www.a60.hu/ Automata parkolóház.

Az autódat hagyd ott nyugodtan, mutasd meg nekünk a parkolójegyet, és mi a nálunk töltött idő erejéig fizetjük a parkolásod.

Rólunk mondták:

Igazán gyönyörű munkát végeznek, teljes mértékben elégedettek vagyunk a párommal. A kiszolgálás ügyfélközpontú, nagyon kedvesek voltak az első megkereséstől a gyűrűk átadásáig. Ha újra kéne kezdeni, most is az Ékszerpalotát választanánk. 🙂

B. Sz. Andrea

A gyönyörű termékek és kellemes környezet mellé, kedvesség, türelem és hihetetlen profizmus társul. Szívből köszönjük Ékszerpalota!

Gné B. Szilvia

Nagyon, de tényleg nagyon kedves kiszolgálás…úgy állnak a vásárlóhoz mintha az első lenne, akinek készítették a gyűrűt. Nagyon udvariasak, segítőkészek az eladók. És nem mellesleg a gyűrű is gyönyörű lett!

W. Viktória

Miért az Ékszerpalota?

  • Választék: Az Ékszerpalotánál többszáz mintát nézhettek meg és próbálhattok fel karika- és eljegyzési gyűrűből. A sokféle stílusú, szélességű, színű gyűrűmintákból hamarabb találjátok meg azt, ami mindkettőtöknek tetszik, de akár úgy is, hogy a gyűrűk különböznek, a felek saját egyéniségüknek, életvitelüknek megfelelő gyűrűt választanak.

  • Saját ékszertanácsadó: Professzionális tudással rendelkezik, aki már rengeteg párnak vagy eljegyzést tervező, tanácstalan férfinak segített megtalálni a tökéletes gyűrűt, nyugodtan rábízhatjátok magatokat. Vele tartjátok a kapcsolatot az első látogatástól a méretpróbáig, és majd az elkészült ékszert is ő adja át.

  • Testreszabás, tervezés: A legtöbb modellt tudjuk alakítani – akár felár nélkül is – a saját igényeitek szerint (másik szín, vékonyabb, vastagabb, kisebb kő, nagyobb kő stb.), saját elképzeléseiteket pedig 3D ékszertervezőnk valósítja meg.

  • Garancia: “IGEN” garancia az eljegyzési gyűrűkre; Elégedettségi garancia; Örök cserevásárlás; Korlátlan díjmentes felújítás és tisztítás; Méret garancia; Garancia a kövekre.