Háromdimenziós virágdíszek, színárnyalatok, körbevágott szegélyvonalak és vintázs behatások a 30-as és a 70-es évekből – minden menyasszony számára van szeretni való a múlt hónapban a 2017-es Tavaszi Menyasszonyi Divathéten bemutatott menyasszonyi ruhák gyűjteményeiben.

Az alábbiakat olvasva felfedezheted a hat legnépszerűbb menyasszonyi ruha trendünket és ékszer szakértőink tökéletes gyűrű ajánlatait, amelyek ezekhez a lenyűgöző ruhákhoz illenek:

3-D VIRÁGDÍSZEK

A virág visszatérő motívum a gyűjteményekben, olyan virágfelvarrásokkal kidolgozva, amelyek úgy tűnnek mintha leereszkednének egy virágzó fáról, hogy a menyasszonyi szoknyán és zakón megpihenjenek. Ezek a háromdimenziós virágminták megtalálhatóak többféle anyagban a kézzel vágott bőrtől kezdve az organzáig és a lágy taftig. Ez a glam ruha, amit Naeem Khan tervezett, bemutatja a virágtrendet a szezon egyik másik nagy témájával – az aláereszkedő nyakvonallal – párosítva. A Lótusz Virág Gyűrű hasonlóképp mutatja be egy virág dimenzióit egy sziromszerű fénykoszorúval, ahogy a csillogó gyémánt diszítések kiemelkednek, hogy a középen lévő drágakövet keretbe foglalják.

SPANYOL ROMANTIKUS

A vállat szabadon hagyó nyakvonalak, a csipkés szegélyek és a díszes csipke egy enyhe spanyolos érzést kölcsönöznek a következő tavasz sok esküvői modelljének, ahogy az a Marchesa ultra romantikus ruháján is látható. A gyémánt diszítések lágy vonalaival, a Cordoba Gyémánt Gyűrű szintén rendelkezik az óvilági elegancia és a modern stílus kombinációjával.

BABA KÉK

A közelmúltbéli esküvői szezonok játszadoztak a színárnyalatokkal, de 2017 tavasza egy teljes palettányi öltözéket itatott át lágy színárnyalatokkal, gyakran csak egy egész kevés látható fehérrel. A sápadt kék, ahogyan az ezen a pántnélküli, rakott öltözéken is látható, amit J. Mendel tervezett, az egyik legkényelmesebb ruha és ne felejtsük el az akvamarin gyűrűk szépségét sem, mint például az Akvamarin Fortuna Gyűrűt.

TESTHEZÁLLÓ DEKOR

Sok gyűjteményt az elbűvölő 1930-as évekbéli tervezés inspirált, de olyan öltözékekben újraértelmezve, melyek könnyed modern éllel bírnak. Ebben a gyöngyözött ruhában, amit Jenny Packham tervezett, akár egy Hollywood fénykorabeli fekete-fehér filmben, akár pedig egy fogadás-utáni DJ-buli táncparkettján ugyanúgy otthonosan érezheted magad. A sok csillogó gyémánttal, amit a bonyolult rácsozat fog össze, a Deco-inspirált Derrylin Gyémánt Gyűrű szintén a vintázs-kortárssal-ötvözött gyönyörűségét hordozza.

MAGASABB SZOKNYAVONALAK

A tervezők felismerték, hogy napjaink menyasszonyai nem hagyományos ruhákat szeretnének, így a rövid menyasszonyi ruhák választéka nagyobb és gyönyörűbb, mint valaha. A kis fehér ruha (vagy hívjuk egyszerűen KFR-nek?) Oscar de La Renta tervezésében olyan menyasszonynak készült, aki szereti az egyszerűséget, azonban a sikkességet is. Emellett a formabontó eljegyzési gyűrűt részesítheti előnyben, mint például a Rózsabimbó Gyémánt Gyűrűnket, ami egy jellegzetes, de időtlen rózsa csiszolású gyémántot foglal magába karcsú drágakőfoglalatban.

VINTÁZS VIRÁGGYERMEK

Egy másik trend, amit szeretünk az az, ami a bohókásat ötvözi a viktoriánussal, mint például a nőies Temperley ruha, amelynek egyszerre sikerül bonyolultan részletesnek és elég fesztelennek lennie egy mezítlábas menyasszonyhoz. A Borostyán Tekercs Gyémánt Gyűrű visszhangozza ezt a trendet egy természet-inspirálta tervvel, ami antik gyűrűkre hivatkozik és, ami tökéletes lehet a modern menyasszony számára, aki egy finom, vintázs-ihlette luxusra vágyik.

VÉGSŐ GONDOLATOK

Mit gondolsz ezekről a 2017-es tavaszi menyasszonyi ruha trend és gyűrű párosításokról?

Tudasd velünk a Facebook-on vagy a Twitter-en, írd meg itt kommentben!